Ervaringsformulier

Als leverancier zijn we nieuwsgierig naar welk resultaat klanten zien bij het gebruik van onze producten.

Vandaar dit ervaringsformulier: u kunt de begeleidende tekst hieronder verder lezen, of daaronder meteen het formulier invullen.

Niet verwijderen: eerste acc is gesloten
Begeleidende tekst

Geachte mevrouw/meneer,

U heeft onlangs een product van Total Care Composition gekocht. Als leverancier willen we graag weten welk resultaat klanten zien bij het gebruik van onze producten, zoals de spray’s voor mond, neus en oor.

Daarnaast willen we effecten van onze spray’s wetenschappelijk laten onderzoeken. Hiervoor is contact gezocht met het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). Onderzoekers van het UMCG hebben inmiddels een eerste test van de mondspray uitgevoerd, om te kijken welke werking de spray heeft op het COVID-19 virus, ook wel corona genoemd.

De resultaten van deze eerste test zijn dermate interessant dat het UMCG verder onderzoek zou willen uitvoeren naar de werking van de mondspray op virusinfecties in het algemeen. Momenteel zijn we in overleg met het UMCG hoe dit vervolgonderzoek er uit moet zien en welke vragen moeten worden gesteld. Om dat goed te kunnen doen, willen we ervaringen met het gebruik van onze producten verzamelen, niet alleen van de spray’s maar ook van de oogdruppels en de handcrème. Want we zijn er van overtuigd dat ervaringen in de praktijk zullen helpen bij het succesvol uitvoeren van vervolgonderzoek. Maar dat kan natuurlijk alleen als u als klant van Total Care Composition bereid bent om uw ervaringen met ons te delen.

Wij hebben een vragenformulier gemaakt, dat op deze pagina in te vullen is. Hierbij het verzoek of u dit zo volledig mogelijk in wilt vullen. Klanten die de vragenlijst hebben ingevuld, krijgen als dank een coupon waarmee u uw volgende bestelling zonder verzendkosten kunt plaatsen!

We beseffen dat dat alleen kan indien u uw adresgegevens met ons wil delen. U kunt dat aan het einde van de vragenlijst aangeven. De door u verstrekte adresgegevens zullen niet met derden worden gedeeld, ook niet met onderzoekers.

Total Care Composition hecht grote waarde aan uw privacy. De door u verstrekte gegevens zullen met uiterste zorg worden verwerkt en alleen na uw toestemming worden gedeeld met onderzoekers van het UMCG. Het spreekt voor zich dat we onze klanten op de hoogte houden van de bereikte onderzoeksresultaten.

Bij voorbaat onze dank voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,

Namens Total Care Composition

 

 

Rinze Joustra, directeur

Gratis verzending in Nederland en België bij een bestelling boven 75 euro

Voor 16:00 besteld (NL)
Morgen in huis

Europese
Verzending